top of page

VERZENDEN

Verzendingen

Van zodra uw betaling goed is ontvangen wordt u bestelling zo snel mogelijk verwerkt. Omdat het gaat om kamerplanten, levende producten, kiezen wij ervoor om enkel op maandag, dinsdag en soms woensdag te verzenden. Dit om te vermijden dat de plant lang in het warenhuis van de koerierdienst blijft staan in het weekend.

Indien u enkel een accessoire hebt gekocht kunnen we dit ook op andere dagen versturen.

U krijgt op voorhand een track & trace code, waarin u uw bestelling kan volgen. Wij verzenden momenteel enkel binnen België en Nederland.

België
De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling boven €75 in België.
Indien hier niet aan wordt voldaan worden de verzendkosten als volgt berekent:
​Verzending via BPost (in België): €8,50

Verzending via DPD (in België): €8,50

 

Als je in de buurt van Leuven woont, zorgen wij ervoor dat je bestelling persoonlijk wordt geleverd. Dit gebeurd na afspraak. Ook hier geldt dat deze optie gratis is bij een bestelling boven €75. Anders vragen we een meerwaarde van €6,00.
Deze leveringsoptie is beschikbaar in postcodes 3000, 3001, 3010, 3012, 3018, 3050, 3051, 3052, 3053, 3020, 3060, 3061, 3210, 3211, 3212, 3220, 3221, 3110, 3111, 3360, 3370, 3320, 3321, 3300, 1320 Bevekom (respectievelijk Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal, Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, Herent, Bertem, Leefdaal, Lubbeek, Linden, Binkom, Pellenberg, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel, Sint-Pieters-Rode, Nieuwrode, Rotselaar, Wezemaal, Bierbeek, Korbeek-Lo, Lovenjoel, Opvelp, Boutersem, Hoegaarden, Outgaarden, Tienen, Bevekom)

Nederland:
De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling vanaf €100 in Nederland.
Verzending via DPD (in Nederland)
Alle zendingen: €12,50

Ophalen van bestellingen

Indien u dicht bij Leuven/Bierbeek woont kan u uw bestelling ook kosteloos komen ophalen. Indien u deze optie hebt aangevinkt bij het uitchecken zullen wij met u contact opnemen om een afspraak te regelen. U mag ook altijd zelf contact opnemen indien u dit wenst. De bestellingen kunnen worden opgehaald op het volgende adres:

Neervelpsestraat 25A, 3360 Bierbeek, België.

Let op: wij beschikken niet over een fysieke winkel. U kan de bestelling komen ophalen in een persoonlijke woning. Er zal dus niet altijd iemand aanwezig zijn, waardoor een afspraak maken noodzakelijk is.

Leveren van terrariums

Bij het bestellen van een terrarium zullen wij uitsluitend persoonlijk uw bestelling leveren. Het gaat uiteraard om een delicaat product wat niet via een koeriersdienst wordt geregeld. Vanaf een bestelling van €75 zal dit volledig kosteloos gebeuren in de omgeving van Leuven. Wij zullen dan contact met u opnemen om een tijdsstip af te spreken. In andere gevallen gebeurt dit tegen een extra kost van €6,00.

RETOURNEREN

Retouradres

Ons retouradres is:

Moonsterra

Neervelpsestraat 25A

3360 Bierbeek

België

Wij zullen u echter vaak zelf voorzien van een retouretiket. Dit is afhankelijk van de situatie en de wens van de consument.

Kamerplanten retourneren

Omdat kamerplanten officieël vallen onder 'Producten die kunnen bederven binnen de bedenktermijn' kunnen deze niet worden geretourneerd. Dit geldt over alle aangekochte planten, tenzij er sprake is van schade door transport. Gelieve hier zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat er een oplossing op maat voor u kan gevonden worden!

Accessoires retourneren

Accessoires kunnen geretourneerd worden. Indien u iets wenst te retourneren kan u contact opnemen met ons via het contactformulier. De retourkosten zijn volledig te betalen door de consument, tenzij bij defect. De accessoires bevatten vaak breekbare onderdelen en het is dan ook uiterst noodzakelijk om deze producten opnieuw goed te verpakken, het liefst in de doos en met de verpakking die werd meegeleverd. De terugbetaling zal ten laatste 14 dagen nadat wij u zending hebben ontvangen op uw rekening staan. Vaak doen wij er alles aan om u terugbetaling echter onmiddelijk in orde te brengen van zodra wij u retour goed hebben ontvangen.

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot wij aan de slag gaan met uw bestelling. Het is dus belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Indien u uw bestelling wilt annuleren kan u ons mailen naar moonsterra@telenet.be of zijn we telefonisch bereikbaar via +32 479 035 815

bottom of page