top of page
DSC_0319 (2).JPG

TERRARIUMS

Moonsterra biedt een prachtige collectie aan plantenterrariums aan. Alle terrariums worden volledig zelf gemaakt met veel geduld en liefde. Elk plantenterrarium zal exact verkocht worden zoals het op de foto te zien is en is volledig uniek. Zie je een terrarium dat uitverkocht is, maar wil je deze zelf ook?
Neem dan contact met ons op en wij maken een gelijkaardig terrarium speciaal voor u!


Omwille van de kwetsbaarheid van dit product zullen deze producten enkel verkocht in de regio rond Leuven en zullen persoonlijk geleverd worden na afspraak. Niet in de vermelde regio's maar toch dicht bij Leuven? Neem contact met ons op

Door enorme vraag en drukte naar onze terrariums zijn momenteel bijna alle terrariums uitverkocht. Onze excuses voor het ongemak, wij doen ons uiterste best om de voorraad zo snel mogelijk bij te werken. Doordat we de terrariums pas 2 à 3 weken na het maken verkopen (om de kwaliteit de garanderen) is het even wachten tot de volgende lading klaar staat om op de webshop te komen. Hebt u  graag een terrarium persoonlijk voor u gemaakt? Contacteer ons dan gerust!